Create an account


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adidas, met speciale aanda

#1
In de gloednieuwe The North Face Urban Exploration-winkel in Berlijn presenteert het merk een nieuw winkelconcept. In plaats van buitenuitrusting verkoopt deze locatie exclusief de urban Nike Air Max 90 Womens Rose Gold lifestyle-collectie en merksamenwerkingen, evenals de exclusieve Japan-lijn 'Black Series', waarmee dit de enige plaats is waar de lijn op het Europese vasteland beschikbaar is. De winkel is begin november Nike Air Max 2017 Womens geopend op Münzstra?e, en is de tweede in zijn soort in Europa. De eerste Europese Urban Exploration-winkel werd in Londen geopend. Bovendien zijn er andere winkels in Beijing, Hong Kong, Taipei en Shanghai. Velo7 is een groep fietsliefhebbers die hun passie met anderen wilden delen. Daarom hebben ze in september een winkel voor premiumfietsen geopend. Het resultaat is een multifunctionele ruimte die tegelijkertijd kan worden gebruikt als een fietsenstalling, een servicestation en een reparatiewerkplaats. De lay-out van de winkel wordt bepaald door de constructie van een wiel, met een midden als de hub in het midden en de Nike Air Pegasus 89 Homme afzonderlijke zones die zijn geconstrueerd als spaken. Het ontwerp komt uit Mode: lina Achitekci. Hoewel het waar is dat er tegenwoordig te veel samenwerkingen zijn in sneakers, leveren de merken buitengewone Adidas Superstar Mujer Negras inspanningen om in contact te komen met de juiste individuen en merken. Voor de puristen zullen de traditionele team-ups met winkels altijd rond zijn, maar 2017 ging zwaar met out-of-the-box denkers en popcultuur fenomenen. We beginnen aan het einde van het jaaroverzicht door de tien beste sneaker-samenwerkingen van 2017 te benadrukken, met de nadruk op schoenenreleases die verder gingen dan de normen.

Blijf ons volgen voor onze selecties voor The 10 Best Nike, Adidas, Jordan en 'Returns', evenals een speciale lijst met de meest twijfelachtige drops van het jaar. Van de vele regionale zakken die de Air Force 1 een culthit hebben www.andypanko.es gehouden, De uptown-kap van New York City maakte het tot een nietje van urban fashion. De samenwerking van NikeLab met het kledingmerk VLONE uit Harlem hield het sap vloeiend dankzij een constructie van Nike Air Max Zero Mujer Bespoke-kwaliteit met onberispelijke, getrommelde lederen en oranje details rondom de schoen. Het is de maker, A $ AP Bari, kreeg het voordeel van dit ontwerp tot leven te brengen door wat broodnodige energie terug te brengen naar de uptown schoenenwereld. Helaas. het is de laatste die je ooit zult zien als het merk officieel de banden met het label heeft verbroken. Air Max Day's Revolution Air-programma ging in tegen de typische Nike Air Max 90 Womens korrel van de Swoosh. Het merk is nogal selectief met wie het samenwerkt, dus het verlenen van het stempubliek aan de kracht van een uitvoerend bevel maakte deze release veel unieker. Sean's hybride Nike Roshe Run Donne van de Air Max 97 en Air Max 1 won door een aardverschuiving, en ondanks dat de schoen in november slechts in twee winkels viel, stuurde het wereldwijd enorme schokgolven. De aanstaande grotere release zal net zo episch zijn. Vroeger waren de samenwerkingen gewoon simpele kleurtransposities met een kleine details of logo die hier of daar werden toegevoegd. Dat snijdt het gewoon niet in de hedendaagse ontdekkingswereld van schoenenontwerp, maar sommige zijn gewoon te goed om over het hoofd te zien. De vurige aanpak van CLOT op de innovatieve Vapormax-schoen zag een volledig felrood bovenwerk met een bijpassende lucht, met subtiele letters Nike Air Max 95 Homme op het apparaat zelf. Ondanks zijn eenvoud is het tot nu toe de meest herkenbare Vapormax-schoen.

De eerste ontmoeting met Nike door de in Houston gevestigde rapper kwam in de vorm van een Air Nike Air Max 2017 Womens Force 1 Low als onderdeel van de AF100-campagne van het merk. Ge?nt op het opnieuw interpreteren van de klassieke wit-op-witte AF1, ging Scott met een bovenwerk van canvas, gomzolen en de meest sierlijke set add-ons die we ooit op een Nike-schoen hebben gezien. Verwisselbare Velcro Swoosh-logo's, grote patches aan de veters en bevroren roosters als kantdubrae maakten van deze een van de beste druppels van het jaar. De 20ste verjaardag van het Air Max 97-model zag een front-to-back spervuur ??van re-releases en nieuwe kleurstellingen, maar de duidelijke crème van de agent met UNDEFEATED's behandeling van de klassieker. Ge?nspireerd Nike Air Vapormax Womens Mens door de cultstatus van de schoen in Itali? tijdens het infuxen van enkele hoogwaardige notities, heeft de Cali-gebaseerde winkelier groene en rode tracks rond de schoen toegevoegd met belangrijke www.emilylynn.co.uk merkelementen die de schoen verder hebben onderscheiden. Het exclusieve complex van de Con, met het beroemde thema voor de vluchtjas, bezegelde de overwinning. Er waren te veel edelstenen in "The Ten", maar de Air Presto van Virgil Abloh was de duidelijke winnaar als beste in die reeks. Ondertussen , Adidas, met speciale aandacht voor het ontwerp, heeft een gemiddelde Noord-Amerikaanse omzet behaald van bijna 26 procent in de afgelopen zes kwartalen.
ReplyForum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB Theme © iAndrew 2016